Svalövs kommun

Svalövs kommun välkomnar Mats Dahlberg

Nu börjar Mats Dahlberg som Svalövs kommuns nya samhällsbyggnadschef. Starten i kommunen kunde tidigareläggas efter en överenskommelse med hans tidigare arbetsgivare, Helsingborgshem.

Mats Dahlberg

Mats Dahlberg är Svalövs kommuns nye samhällsbyggnadschef.

I januari blev det klart att Mats Dahlberg skulle ta över rollen som samhällsbyggnadschef i Svalövs kommun. Från början var det sagt att han skulle tillträda den 1 maj, men Svalövs kommun, Helsingborgshem och Mats Dahlberg själv kom sedan överens om att starten kunde tidigareläggas med en månad.

- Jag är mycket nöjd över att vi kunnat ordna saken på detta sättet, säger kommunchef Fredrik Löfqvist. Vi får honom på plats tidigare, medan Helsingborgshem fortfarande har möjlighet att låna honom en dag i veckan under de första två månaderna.

Mats Dahlberg ser med spänning fram emot att ta tag i arbetet på Svalövs kommun. Men innan han gör några stora förändringar vill han känna av hur saker fungerar idag.

- Det är viktigt för mig att träffa personalen och få en uppfattning om pågående arbetsuppgifter samt lyssna av vad som fungerar bra i verksamheten och vad som kan bli bättre.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun