Svalövs kommun

Öppet hus på Svalöfs gymnasium

Svalöfs gymnasium bjuder in till öppet hus den 5 oktober kl.10.00–14.00.

Skriv alternativtext här...

Svalöfs gymnasium bjuder in till öppet hus den 5 oktober
kl.10.00-14.00. Skolan visar upp sina många verksamheter och alla elever och personal finns på plats för att ta hand våra besökare. Program med alla aktiviteter finns utlagt på centrala platser på skolan.

Under dagen har ni möjlighet att följa undervisningen på våra olika program, göra hälsokontroll, skjuta upp raketer, måla din tavla i öppen verkstad, besöka och komma nära våra djur, både stora som små, i våra djurstallar på veterinärkliniken, på hunddagiset och i djurparken. Våra kalvar vill gärna hjälpa era småbarn att bli nappfria, så de tar med glädje emot barnens nappar. Vi kommer också att ha försäljning av smådjur, kaniner, möss och marsvin samt djurtävling.

Det kommer också finnas möjlighet att få bilen tvättad till en billig peng, se på bilutställning samt se hur vi arbetar med våra bilar i våra verkstäder. På Ring Knutstorp kan ni ta en testrunda i en tävlingsbil eller prova på racing i vår simulator. Passa också på att kolla in Ronnie Peterssons racingbil.

Ute vid Felestad kommer ni att kunna träna truckkörning, backa med släp eller provköra våra traktorer i en hinderbana. Maskinutställning och flera av våra samarbetspartners kommer också att finnas på plats. Varför inte hoppa och leka i halmen och åka balvagn med våra veterantraktorer. Dessutom många spännande tävlingar på olika platser inom skolområdet.

Missa inte vår höstmarknad. Vår korvgrillning och kaffeservering samt att Skånemejerier bjuder på chokladmjölk och yoghurt. I Svalöfs gymnasiums huvudbyggnad serveras lunch; ärtsoppa med pannkakor eller pastasallad. Det bjuds på musikunderhållning och på Olympen kan ni se hur våra elever bor.

Vi önskar alla hjärtligt välkomna och hoppas på en vacker dag med många besökare och trevliga upplevelser!

För vidare information kontakta: Karin Stiernblad, kommunikatör Svalöfs gymnasium Tfn: 0418-666 1070418 E-post: karin.stiernblad@svalof.se

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun