Svalövs kommun

Vill du arbeta med val 2014?

Valnämnden söker röstmottagare till valdags- och förtidsröstning samt ett kommunalt bud.

Skriv alternativtext här...

Den 25 maj är det val till EU-parlamentet och den 14 september är det val till riksdag, region och kommun. På valdagen kommer väljarna att kunna rösta i vallokaler runt om i kommunen, huvudsakligen på skolor och bibliotek. Under drygt två veckor innan respektive val är det möjligt att förtidsrösta, bl.a. på något av kommunens bibliotek.

Valnämnden söker röstmottagare till valdags- och förtidsröstning samt ett kommunalt bud. Vi vill att du är från orten där röstningen genomförs alternativt från kommunen, och dessutom stresstålig, noggrann och flexibel. Det är meriterande med administrativ erfarenhet. Valnämnden ser gärna att röstmottagare kan ställa upp vid både vårens och höstens val. Röstmottagare till båda valen kommer att utses av valnämnden under våren. Ersättning utgår till samtliga röstmottagare.

Anmäl ditt intresse till kommunens valkansli. Tänk på att uppge om du är intresserad av uppdrag till vårens och/eller höstens val under förtidsröstning (vardagar dagtid), valdag eller som kommunalt bud, samt i vilken/vilka ort/er.

Skicka din intresseanmälan till:
E-post: britta.fremling@svalov.se
Tfn: 0418-47 50 19.
Post: Svalövs kommun, Valkansliet, 268 80 Svalöv.

Mer information?
http://www.val.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
http://www.eu-upplysningen.se/eu-valet/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterhttp://www.riksdagen.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun