Svalövs kommun

Letar du efter en tomt att bygga ditt drömboende på?

Är du i husbyggartaget och på jakt efter en bra tomt i en fin kommun för att slå ner dina bopålar? Då är Svalövs kommun platsen för dig!

Bild på en av tomtportalens webbsidor.

Svalövs kommun erbjuder unika boendemiljöer i en skön natur och med korta pendlingsavstånd till storstäderna. Här finns fina och prisvärda tomter i våra olika tätorter Teckomatorp, Svalöv, Kågeröd och Röstånga.

Tomtportalen

För att göra det enkelt för dig som är intresserad av att köpa en tomt har vi nu samlat all information gällande kommunens lediga småhustomter i vår nya portal.

I tomtportalen finner du bland annat information, detaljplaner och prisexempel på lediga tomter i våra respektive tätorter. Här finns också ansökningsblanketter för tomtansökan och nybyggnadskartor. Vi har dessutom skapat 3D-modeller för er som inte känner till orterna i kommunen så bra. Modellerna visar var ledig tomter, stationer och skolor m.m finns.

Hoppas du hittar din drömtomt: Tomtportalen - lediga tomterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det är Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som har hand om tomtkö och försäljning av kommunens lediga småhustomter. För ytterligare information om lediga tomter och försäljning, vänligen kontakta: Christel Kulle Mårtensson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, 0418-66 35 50, e-post.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun