Svalövs kommun

Grattis till utmärkelsen Årets företagare 2015!

I dag överraskades 2015-års företagare av representanter från kommunen och från Företagarna Landskrona/Svalöv.

Skriv alternativtext här...

Fr. v. i bild: Olof Röstin (M), kommunalråd, Birgitta Jönsson (S), kommunstyrelsens ordförande, Arne Nordqvist och Robert Nilsson från Företagarna, Muhammed Mheisen, Teddy Nilsson (SD), oppositionsråd, Katarina Borgstrand, näringsliv- och turismchef, Fredrik Löfqvist, kommunchef samt Fredrik Jönsson (C), v. ordf. kommunstyrelsens arbetsutskott.

2015-års företagare i Svalövs kommun är Muhammed Mheisen. Muhammed äger och driver företaget Billeberga Bildemontering AB och utmärkelsen kom som en överraskning.

- Ja, det här var verkligen en riktig överraskning och det känns fantastiskt kul att få bli årets företagare. Detta hade jag absolut inte förväntat mig, säger Muhammed Mheisen.

Muhammeds företag ligger vid Billeberga företagspark och själva affärsidén är att återvinna produkter inom fordonsindustrin på ett miljöanpassat sätt.

Det är Företagarna Landskrona/Svalöv, i samarbete med Svalövs kommun, som utser vinnaren. Priset ges till en företagare som visar prov på extra kreativitet och företagsamhet samt fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företag.

Den 24 augusti kommer Muhammed att officiellt tilldelas utmärkelsen ”Årets företagare 2015” i samband med företagsfrukost.

Stort grattis till utmärkelsen!

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun