Svalövs kommun

Hitta din förening!

Funderar du på att börja idrotta? Eller är du sugen på att ägna dig åt ytterligare en sport? Kanske vill du gå en studiecirkel eller en kurs för att lära dig språk eller dans? Då får du bara inte missa tillfället att hitta just din förening på kommunens föreningsmässa!

Foto på Heleneborgshallen.

Föreningsmässan 2016 arrangeras i Heleneborgshallen.

Lördagen den 29 oktober, klockan 10.00–14.00, har du världens chans att träffa och få information från olika föreningar samt prova på olika sporter. Platsen är Heleneborgshallen i Svalöv och där kommer bland annat kulturföreningar, studieföreningar och idrottsföreningar att finnas på plats. Till exempel kommer du att kunna prova på volleyboll, kampsport samt dans, teater och instrument med Kulturskolan. Totalt ställer cirka 25 föreningar ut på mässan.

Det är kommunens fritidsverksamhet som arrangerar och syftet från kommunens sida är att vara en katalysator och länk mellan våra medborgare och föreningar. Att underlätta kontakten mellan parterna helt enkelt. Kommunens representant för arrangemanget är integration- och föreningssamordnare Yousef Abo-Sharkh och han hoppas att svalövsborna tar tillfället i akt att besöka mässan för att se vad kommunens olika föreningar har att erbjuda.

- Vi hoppas att det kommer många besökare och alla, både unga som gamla, är varmt välkomna på mässan. Mässan är verkligen ett bra tillfälle för kommuninvånare att hitta sin framtida förening samt för föreningarna att träffas och skapa samarbetsmöjligheter med varandra, säger Yousef Abo-Sharkh.

När: lördagen den 29 oktober, kl. 10.00–14.00.
Var: Heleneborgshallen, skolgatan 16, Svalöv.

Har du frågor om mässan, vänligen kontakta:
Yousef Abo-Sharkh, integrationssamordnare
Tel: 0709 - 47 52 55
E-post

Varmt välkomna!

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun