Svalövs kommun

Svalövs kommun tecknar avtal med Papperstidningen!

Från och med onsdagen den 2 november kommer kommunens ”sida 7” att publiceras i Papperstidningen Svalövsbyggden.

Foto på Ulf Jönsson, delägare Papperstidningen, Jonas Lundin, journalist på Papperstidningen och Kerstin Lingebrant, tf kommunchef.

Fr. v. i bild: Ulf Jönsson, delägare Papperstidningen, Jonas Lundin, journalist på Papperstidningen och Kerstin Lingebrant, tf kommunchef.

Sedan 2013 har kommunen veckovis, på en helsida i Lokaltidningen Landskrona/Svalöv, publicerat information om våra verksamheter och vad som är på gång i kommunen. Detta som komplement till den information som kommuninvånarna har möjlighet att få via kommunens hemsida.

Men i och med att Papperstidningen startade sin verksamhet i början på våren och efter en upphandling så väljer vi nu att lämna Lokaltidningen Landskrona/Svalöv och teckna avtal med Papperstidningen. Det är Ulf Jönsson, delägare i Papperstidningen, och Kerstin Lingebrant, till förordnad kommunchef, som undertecknar avtalet och både Ulf och Kerstin ser fram emot ett bra och nära samarbete.

– På ganska kort tid har Papperstidningen skapat en gedigen produkt som har stort fokus på Svalöv och skriver om det som ligger i kommuninvånarnas intresse. Sedan har tidningen en bra spridning som når alla hushåll samt företag i kommunen och en sådan produkt vill vi såklart synas i, säger Kerstin Lingebrant.

– I och med att Papperstidningen har en så bra täckning som vi har så tycker vi att det är naturligt att kommunen också är en del av tidningen. Detta förstärker det lokala och på så vis ökar det också läsvärdet för tidningen, säger Ulf Jönsson.

Papperstidningen utkommer varje onsdag och på deras webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan man även ta del av e-tidningen och övriga webbnyheter.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun