Svalövs kommun

"Det var en succè - mycket folk och många givande samtal"

Stort tack till alla som ställde upp och profilerade kommunen på Stora Villamässan i Malmö den 2-5 mars och ett stort tack till alla som besökte vår monter.

Foto på besökare i kommunens monter på Stora Villamässan i Malmö.

– Det var succé, mycket folk och många givande samtal. Jag vill verkligen rikta ett stort tack till alla som besökte oss samt till alla som arbetade i montern under mässdagarna, säger Birgitta Jönsson (S), kommunstyrelsens ordförande.

Under de fyra mässdagarna besökte cirka 2000 besökare kommunens monter och 1170 personer deltog i vår tävling. Vi delade dessutom ut 1200 tulpanbuketter.

I kommunens monter informerades det om vilka lediga tomter som finns till salu i våra olika tätorter. Det berättades också om hur det är att leva och bo här samt vilka fantastiska möjligheter och upplevelser kommunen har att erbjuda. Till skillnad från 2015-års mässa så var intresset för kommunens lediga tomter stort. Det som fram för allt överraskar besökarna är våra fördelaktiga tomtpriser.

Kommunens monter var som sagt välbesökt och Kerstin Lingebrant, tf. kommunchef, är också nöjd med årets mässa och tycker att detta är en bra satsning.

– Ja, jag är mycket nöjd och jag vill passa på att ge en stor eloge till alla våra medarbetare för ett fantastiskt arbete. Satsningen är ett bra tillfälle att attrahera nya invånare till kommunen och då framför allt barnfamiljer från Malmötrakten. Här får vi möjlighet att visa vad vår kommun har att erbjuda i form av bra skolor, framtida satsningen på kollektivtrafik samt vilken trygghet våra olika tätorter har att erbjuda målgruppen, säger Kerstin Lingebrant.

Årets mässa lockade cirka 22 000 besökare och temat var hem, villa och trädgård. Tillsammans genomförde vi en väldigt bra mässa och kommunen fick beröm av både besökare, utställare och arrangörer för vår monter.

Åter igen ett stor tack till alla besökare och till er som var med i arbetet före, under och efter mässan!

Bilder från mässan

(Klicka på bilderna för större upplösning)

Birgitta Jönsson (S), kommunstyrelsens ordförande, samtalar med några mässbesökare.
Kerstin Lingebrant, tf. kommunchef, samtalar med några mässbesökare.
Mässbesökarna letar efter rätt svar till vår tävling. Svar som fanns i vår monter.
Annicki Thörncranz samtalar med en mässbesökare och guidar henne i vår tävling.
Ann Pettersson (M), ordf. bygg- och räddningsnämnden, delar ut en bukett tulpaner i samband med att tävlingssvaret lämnas in.
Kristina Hansson, turismsamordnare, samtalar med några mässbesökare.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun