Svalövs kommun

Kampanj för bredband på landsbygden!

Svalövs kommun och IP-Only har tecknat samverkansavtal för att underlätta utbyggnaden av bredband på landsbygden i kommunen. Avtalet innebär att IP-Only åtar sig att erbjuda fiberanslutning till privatpersoner och företag på landsbygden.

Svalövs kommuns logotyp "Boet".

Just nu genomför IP-Only en kampanj i Svalövs kommun och här är det viktigt för om utbyggnaden ska bli ekonomiskt hållbar att det blir en hög anslutningsgrad.

– I och med vårt samverkansavtal rekommenderar vi IP-Only som leverantör, för både invånare och företag, om man vill ha fiber på landsbygden inom en snar framtid. Vårt samarbete är ett sätt för oss som kommun att digitalisera och vitalisera vår landsbygd, säger Olof Röstin (M), ordförande i samhällsbyggnadsnämnden.

Sista kampanjdatum för södra delen av Svalöv är den 31 maj!
På landsbygden runt Billeberga, Teckomatorp samt söder och öster om Svalövs tätort genomför IP-Only kampanjerbjudande för fiberanslutning. Sista datum för kampanjen är den 31 maj.

Sista kampanjdatum för norra delen av Svalöv är den 30 juni!
Det pågår också en kampanj på landsbygden som riktar sig till områden norr om Svalövs tätort, nordost mot Röstånga, norr om Kågeröd samt områden på Söderåsen. Sista datum för kampanjen är den 30 juni.

IP-Only arrangerar informationsträffar
Torsdagen den 1 juni, kl. 17.00 samt 19.00, bjuder IP-Only in till informationsmöte på Folkets Hus i Svalöv, Parkvägen 15.

Dessutom kommer de att arrangera Öppet Hus löpande på olika platser i Södra delen av Svalövs kommun med början på Svalövskalaset den 27 maj.

Har du frågor?
Har du frågor om kampanjerna eller vill anmäla dig för bredband på landsbygden, vänligen kontakta:
Rickard Appelhoff, IP-Only
Tel: 0739-84 12 52
E-post: rickard.appelhoff@ip-only.se

Landskapsvy.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun