Svalövs kommun

Traineegrupp 11 på besök!

Idag kom Familjen Helsingborgs traineegrupp till Svalöv för att lära sig mer om organisationen och kommunen.

Foto från traineegruppens besök i Svalövs kommun.

Fyra av årets traineer tillsammans med projektledare Anna Rydberg (t.h i bild) besökte i dag kommunen och kommunalrådet Birgitta Jönsson (S) och kommunchef Stefan Larsson.

Traineegrupp 11 består av 8 traineer som rekryterades under våren 2016 och som nu avslutar sin utbildning vid årets slut. Under sin traineetid har kandidaterna arbetat i två olika kommuner inom Familjen Helsingborg, vilket gett dem en unik inblick och ingång i en eventuell kommunal karriär.

Vid dagens besök var det Birgitta Jönsson (S), kommunstyrelsens ordförande, och kommunchef Stefan Larsson som var gruppens ciceroner. Svalövs kommun har inte haft någon traineeplats sedan 2013 men nu är det snart dags igen.

– Trainee-konceptet som vi har inom Familjen Helsingborg är en fantastisk möjlighet för oss att faktiskt exponera oss inför en framtida rekrytering. Vår ambition är att ha två traineetjänster på plats hösten 2018, säger Stefan Larsson.

Efter besöket i kommunhuset togs de om hand av David Bohgard och Eva Ringshagen från BT Kemi Efterbehandling. De bjöd gruppen på en visning av BT Kemi-utställning i Teckomatorp samt information och diskussion om saneringsprojektet.

Läs mer om Familjens Helsingborgs traineeprogramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun