Svalövs kommun

Välkommen till Svalövs kommuns officiella Facebooksida!

I dag lanserar vi kommunens övergripande Facebooksida.

Skärmdump på Svalövs kommuns facebooksida.

I slutet på förra året omorganiserades kommunens verksamhet för näringsliv och turism samt kommunikation till utvecklings- och kommunikationsenheten. Omorganisationen har möjliggjort att det nu finns resurser att hantera och administrera den kommunövergripande Facebooksidan.

– Äntligen är vi också på gång med en kommunövergripande Facebooksida, bättre sent än aldrig. Skämt och åsido, det ska bli riktigt kul att få ytterligare en kanal att kommunicera och dela med sig av allt som händer i vår fina kommun, säger Katarina Borgstrand, utvecklings- och näringslivschef.

Facebooksidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster administreras av utvecklings- och kommunikationsenheten på kommunledningskontoret.

– Syftet med sida är att den ska vara en mötesplats för våra kommuninvånare och för andra som är nyfikna på vår kommun. Vi kommer att använda sidan för information, marknadsföring, omvärldsbevakning och kriskommunikation, säger Daniel Henriksson, kommunikationschef.

Sidan ska vara opolitisk och kommer att administreras av tjänstepersoner, inte politiker. Vi finns tillgängliga under kontorstid. Alla som håller sig till god ton är välkomna att göra inlägg och komma med kommentarer.

Välkommen till Svalövs kommun på Facebook!

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun