Svalövs kommun

AW på Ring Knutstorp

På torsdagskvällen den 12 april arrangerades det After Work för företagare på restaurang Lucy's på Ring Knutstorp. Kvällens program bjöd på avslappnat nätverkande, företagsnyttig information, god mat och underhållning.

Foto från After Work på Ring Knutstorp.

Det var föreningen Företagarna i Bjuv, Landskrona/Svalöv och Öresund tillsammans med Svalövs kommun som bjöd in företagare från respektive område till evenemanget.

Kvällen inleddes med att Tjoffe Nilsson, från Företagarna Landskrona/Svalöv, Katarina Borgstrand, näringslivschef i Svalövs kommun, och Jan Zielinski (S), kommunstyrelsens ordförande, hälsade gästerna välkomna till kvällens begivenhet. Därefter blev det mat samt mingel och på matsedeln stod det kambensbuffé samt kaffe och dessert. Allt till självkostnadspris och tillagat av Lucy’s Diner.

Jan Zielinski (S), kommunstyrelsens ordförande, hälsar gästerna välkomna.

Kommunstyrelsens ordförande Jan Zielinski hälsar välkommen. I bakgrunden syns Katarina Borgstrand, näringslivschef och Tjoffe Nilsson, vice ordförande i Företagarna Landskrona.

Nätverkande, kunskaps- och framför allt sociala träffar är något som Jan Zielinski framhåller som en framgångsfaktor för en levande dialog med näringslivet.

- Näringslivet och företagande är en otroligt viktig livsnerv i Svalövs kommun. Därför känns det mycket bra att så många företagare från kommunen var med på detta gemensamma arrangemang. Till detta kan vi också lägga kommunens nystartade näringslivsråd där lokala företagare finns representerade, säger Jan Zielinski.

Kvällen avslutades med stand-up. Det var Elin Nordén och Mats Andersson från Teckomatorps Humorfabrik som höll i detta festliga inslag. Med sig hade de Göran Ebenhart, en härlig småländsk komiker som lockade publiken till många skratt under kvällen.

- En väldigt trevlig kväll med en del nya ansikten, god mat, trevlig underhållning och en fantastisk uppslutning. Jättekul att så många kom. Detta koncept kommer vi absolut att genomföra fler gånger. Jag är mycket nöjd och detta behövs, säger Tjoffe Nilsson, vice ordförande i Företagarna Landskrona/Svalöv.

Under många år har Svalövs kommun arrangerat välbesökta företagsfrukostar. Men det har också framförts synpunkter från företagare som inte haft möjlighet att delta på dessa att göra något annat.

- Utifrån synpunkterna tyckte vi och föreningen Företagarna att det var dags att testa ett nytt koncept på kvällstid. Detta som ett komplement till företagsfrukostarna och det blev en väldigt lyckad kväll. Riktigt kul att också se andra företagare här. Företagare som normalt inte har möjlighet att komma på våra företagsfrukostar, säger Katrina Borgstrand.

Avslutningsvis vill kommunstyrelsens ordförande rikta ett stort tack för ett bra genomfört evenemang och bra samarbete mellan kommunerna.

- Utan ett fantastiskt engagemang från Katarina Borgstrand, Gisela Christensson, Kristina Hansson, Kristina Prahl, Magdalena Szalay, Joakim Nilsson och Daniel Henriksson från Svalövs kommun samt Tjoffe Nilsson, Ina Zachhau, Belinda Bagger och Tommy Hansson från föreningen Företagarna, så hade detta inte blivit ett så här lyckat arrangemang. Jag vill också riktiga ett stort tack till Ring Knutstorp och Lucy´s Diner samt alla företagare som var med under kvällen, säger Jan Zielinski.

Foto från After Work på Ring Knutstorp.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun