Svalövs kommun

Känd Svalövsprofil uppmärksammas av kommunen

Idag, torsdag den 18 oktober, är sista dagen som Kläd & Tygshopen i Svalöv har öppet. Gun Persson har drivit företaget i 48 år.

Skriv alternativtext här...

Från vänster syns Katarina Borgstrand, utvecklings- och näringslivschef, Fredrik Jönsson (C), kommunalråd och Jan Zielinski (S), kommunstyrelsens ordförande. På andra sidan disken syns Gun Persson, innehavare av Kläd & Tygshopen.

Svalövs kommun ville givetvis visa Gun sin uppskattning och besökte henne därför under förmiddagen för att tacka henne och lämna över en blomma.

Gun Persson startade Kläd & Tygshopen 1970 och efter 48 år är hon den affärsinnehavare som varit Svalöv trogen längst.
Kläd & Tygshopen har blivit något av en institution och Gun själv är en välkänd Svalövsprofil. Hon erbjuder sina kunder personlig service och gärna en pratstund.

Kläd & Tygshopens verksamhet har omfattat försäljning av tyger, gardiner, garn, kläder, smycken, skrädderi, solarium och kemtvättsinlämning. Gun har även anordnat stickcafé och hållit kurser för Studieförbundet Vuxenskolan.

Det är nog många Svalövsbor som kommer att sakna Gun och hennes butik. Vi önskar henne lycka till med pensionärslivet! Och om vi känner henne rätt kommer hon inte ha några som helst problem med sysselsättning framöver.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun