Svalövs kommun

Succé redan innan Senior Sport School startat!

Man skulle kunna säga att det blev succé för Senior Sport School, redan innan start. Det kom uppåt 100 intresserade personer till informationsmötet som hölls i kommunhuset den 6 februari.

Seniorer som fyller i anmälan till Senior Sport School.

- Det var verkligen härligt att se så många på mötet. Vi tror mycket på konceptet med Senior Sport School. Det är en fantastisk möjlighet för våra medborgare över 60 år att både få vara en del av gemenskapen och få inspiration till ett gott liv, säger Niklas Fonskov, fritidschef.

Programmet börjar den 5 mars och pågår i tolv veckor och innehåller olika aktiviteter och föreläsningar anpassade till målgruppen. Det är ideella krafter och föreningar som ställer upp i samband med aktiviteterna och det är kommunen som står för koordinering och lokaler.

Bild på representanter från kommunen, kontaktpersoner och Skåneidrotten.

Från v. i bild: Fredrik Jönsson (C), kommunstyrelsens ordförande, Christer och Gun Hedin, eldsjälar och kontaktpersoner för projektet, Helen Gustavsson, samordnare på Skåneidrotten samt Niklas Fonskov, fritidschef i Svalövs kommun var all mycket nöjda med det fantastiska intresset för projektet.

Det fanns möjlighet att anmäla sig till Senior Sport School på informationsmötet och många passade på att lämna in sin anmälan till Helen Gustavsson, samordnare för Skåneidrotten.

- Vi har 25 platser till vårens omgång, så antagligen får vi lotta ut platserna. Men förhoppningsvis blir det en fortsättning redan till hösten, säger Helen.

Fredrik Jönsson (C), kommunstyrelsens ordförande var mycket nöjd med att så många visade intresse för att vara med i första upplagan av Senior Sport School.

- Programmet som arbetats fram är både intressant och lärorikt och med tanke på den goda uppslutningen så kommer jag att göra allt vad jag kan för att ytterligare en omgång ska genomföras i september, säger Fredrik.

För mer information om Senior Sport School, vänligen kontakta:
Helen Gustavsson, samordnare för Skåneidrotten,
Tel: 010-476 57 14
E-post

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun