Svalövs kommun

Sommarjobb 2019!

Är du född 2002 eller 2003 och bor i Svalövs kommun har du nu möjlighet att söka sommarjobb inom någon av kommunens verksamheter.

Sommarjobbare som anlägger gräsmatta.

Syftet är i huvudsak att ge skolungdomar en introduktion till arbetslivet. Men det ger också kommunen en möjlighet att presentera sina verksamheter och väcka ungdomarnas intresse för att i framtiden arbeta inom kommunal verksamhet.

Var, när och hur?
Sommarjobben som erbjuds finns bland annat inom områdena barnomsorg, äldreomsorg, park- och trädgårdsarbete, föreningsverksamheter samt inom kost och städ. Enstaka diverse arbeten inom andra områden kan förekomma.

För att kunna söka dessa sommarjobb måste du vara född 2002 eller 2003.

Sommararbetet omfattar två perioder:
Period 1: 17 juni - 8 juli
Period 2: 22 juli - 9 augusti

Du har endast möjlighet att erhålla plats under en av perioderna, detta för att så många som möjligt ska få chansen till ett sommarjobb. Midsommarafton är en ledig dag, den infaller för dig som arbetar under den första perioden. (Därför jobbar du en dag längre mot slutet)

Ansök senast den 29 mars
Din ansökan lämnar du via vår webbansökan på kommunens hemsida eller genom att skriva ut ansökningsblanketten och skicka med vanlig post.

Mer information om sommarjobb och hur du ansöker finns här.

När får jag besked om sommarjobbet?
Preliminärt kommer de som ansökt om sommarjobb att få besked i april. Alla sökande kommer att få skriftligt besked angående sökt sommarjobb.

Viktigt att tänka på!
Om du ska jobba inom skola/barnomsorg behöver arbetsplatsen ett utdrag ur belastningsregistret innan sommarjobbet kan påbörjas. Ansök därför om utdrag ur belastningsregistret i god tid, det brukar ta cirka 2 veckor handläggningstid. Blankett för detta hittar du på polisens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun