Svalövs kommun

Många besökte kommunens monter på Stora Villamässan!

Den 7-10 mars ställde Svalövs kommun ut på Stora Villamässan i Malmö och det var många som tittade förbi vår monter. Vi vill tacka alla som stannade till en stund för att prata och tävla.

Foto från kommunens monter på Stora Villamässan i Malmö.

Under mässans fyra dagar besökte cirka 1700 nyfikna personer kommunens monter och 923 besökare deltog i vår tävling. Vi delade dessutom ut 1200 tulpanbuketter från vår lokala tulpanodlare.

I kommunens monter berättade vi om hur det är att leva och bo i Svalövs kommun samt vilka fantastiska möjligheter och upplevelser vi har att erbjuda. Vi informerade också om vilka lediga tomter som finns till salu i kommunens olika tätorter och i likhet med 2017-års mässa var det ett ganska stort intresse för vad vi har att erbjuda.

– Mässan är ett mycket bra tillfälle för Svalövs kommun att visa upp sig på och berätta vad vi har att erbjuda när det gäller bra, prisvärt och tryggt boende, fina skolor samt kommande satsning på persontrafik på Söderåsbanan, vilket kommer att ge kommunen ett ytterligare uppsving, säger Katarina Borgstrand, utvecklings och näringslivschef.

Årets mässa lockade cirka 22 000 besökare och temat var hem, villa och trädgård. Tillsammans genomförde vi en väldigt bra mässa och kommunen fick beröm av både besökare, utställare och arrangörer för vår monter.

Åter igen ett stor tack till alla intresserade besökare och ett stort tack till våra medarbetare för fint ambassadörskap under mässdagarna!

Vinnare i tävlingen
Torsdag:
Ulla Möller, Bunkeflostrand
Fredag: Camelia Kokonozis, Malmö
Lördag: Ann-Catrin Rilöv, Vittsjö
Söndag: Caroline Nylinder, Kågeröd

Priset är en övernattning för två personer på Villa Söderåsen i Röstånga. Presentkort har skickats hem till vinnarna.

Stort grattis!

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun