Svalövs kommun

Intresserad av en lägenhet i SvalövsBostäders nya hus i Svalöv?

AB SvalövsBostäder bjuder in till informationsmöte gällande det nya huset som är på gång på Ryttaregatan i Svalövs tätort.

SvalövsBostäders logotyp.

Informationsmöte i Folkets Hus i Svalöv
Måndagen den 20 maj, klockan 18.00, anordnar SvalövsBostäder ett informationsmöte i Folkets Hus i Svalöv för alla som är intresserade av att flytta in i det nya huset på Ryttaregatan. Representanter från våra lokala mäklarbyråer, Länshem och Fastighetsbyrån, kommer att finnas på plats. Ingen föranmälan behövs.

Det var den 21 mars som SvalövsBostäder tog de första spadtagen för det nya huset och nu är byggnationen i full gång och planerad inflyttning är i mitten av januari 2020.

Lämna din ansökan senast den 4 augusti
Lägenheterna kommer att fördelas genom lottning ur en egen kö för just det aktuella huset. För att vara med i lottningen behöver du lämna in din ansökan till SvalövsBostäder senast den 4 augusti 2019. Ansökan blir bindande först när du tecknat hyresavtal. Ansökningsblanketter kommer att finnas på mötet, annars går det även att hämta på SvalövsBostäders kontor.

Varmt välkomna!

Fakta om huset
Huset byggs vid Gustaf Eliassons park och adressen blir Ryttaregatan 3. Konceptet är samma som husen på Möllegatan 2 i Svalöv och på Södra Solhemsgatan 20 i Teckomatorp, det vill säga totalt 16 lägenheter med hälften tvåor à 60 kvadratmeter och hälften treor à 72 kvadratmeter, jämnt fördelade på fyra våningar.

Lägenheterna har öppen planlösning, inglasade balkonger, egen tvättutrustning och diskmaskin. På golven läggs parkett och klinker. Det finns även hiss, porttelefon, postboxar i entréplan och bredband via fiber. Förråden kommer finnas i en fristående byggnad bredvid huset.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun