Svalövs kommun

Stort tack till alla!

Årets Svalövsmässa är över och vi på kommunen skulle vilja tacka alla besökare och utställare! Även övriga som varit involverade på något sätt har gjort ett fantastiskt jobb. Alla bidrog ni till att mässan åter blev en succé. Utan er hade det inte gått.

Skriv alternativtext här...

Det blev två intensiva dagar med ett delvis nytt upplägg. Fredagen hade fokus på företagare medan lördagen var riktad till allmänheten. Programmet innehöll bland annat kortare lunchföreläsningar och utdelning av pris till Årets företagare 2018 och Årets Svalövsambassadör. Årets företagare blev Patrik och Peter Åkesson på Svalövs Plåt AB och röstångabon Ola Stigmar blev Årets Svalövsambassadör.

Nyheten med ett mattorg i den mindre hallen blev populär. Där fanns det möjlighet att fika, äta lunch eller köpa med sig något gott hem. På lördagen hade Cityidrott välbesökta hoppborgar och hinderbanor utanför mässan. Svalövstalangen Felizia K stod för underhållningen och hon lockade många besökare när hon sjöng på lördagseftermiddagen.

Hoppborgar på mässan

Under mässans två dagar kom det cirka 2500 besökare till mässan och kringaktiviteterna. Ett 80-tal företag från olika branscher fanns representerade bland utställarna.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun