Svalövs kommun

Rampljus - dags för Svalövs tur i det aktuella avsnittet "Tillbaka till rötterna"!

Jordbruk och åsens frodiga lövskog präglar Svalövs kommun, men i Nordvästskånes odlingsmecka hittar du också massor av kreativitet och entreprenörskap. Ta en tur till Svalöv i det åttonde avsnittet av den webbsända programserien Rampljus.

Skriv alternativtext här...

I veckans Rampljus lär sig programledarparet Sasha Becker och Nils Dernevik de bästa knepen för att laga ett riktigt gott danskt smörrebröd med ribbestek hos Viktor Hallin som tillsammans med brorsan Sebastian Hallin nyss tagit över anrika Gåsapågarna på Bialitt. The Hyberg Family spelar gammeldags amerikansk folkmusik och vi tittar vi in hos akvarellisten och naturälskaren Måns Sjöberg i Röstånga. Veckans Rampljus står tryggt i den skånska myllan.

Rampljus är en webbsänd programserie som produceras av Familjen Helsingborgs kommuner och finansieras bland annat av Familjen Helsingborgs utvecklingsfond. Syftet är dels att stötta lokala kulturarbetare, dels att ge kommuninvånarna ett fullmatat lokalt kulturutbud även i kristid då många mindre och större kulturaktörer fått begränsa sin verksamhet. Rampljus sänds varje vecka under april och maj.

Du hittar både detta och tidigare avsnitt på stagebackstage.se/rampljus Länk till annan webbplats.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun