Svalövs kommun

Nu är Svalövs aktivitetspark invigd!

I dag var det dags att inviga den första aktivitetsparken i Svalövs kommun.

Bild från badnklippningen i samband med invigningen av Svalövs aktivitetspark

På bilden syns från vänster: Stefan Pettersson (M), ordförande i samhällsbyggnadsnämnden, Emilia Möller, Selam Mengiste, Nova-Isabelle Billing, Armandas Arbaciauskas, Douglas Nordahl (elever från klass 6 på Heleneborgsskolan) och Teddy Nilsson (SD), ordförande i kommunstyrelsen.

Invigningen skedde i strålande sol och sju personer klippte bandet samtidigt. Personerna representerade Svalövs kommun och Heleneborgsskolan.

Efter några korta tal tog de inbjudna gästerna Gaël Joly från MTB Österlen samt Sara och Stefan från Cape Trails i Kristianstad över och bjöd på lite cykeluppvisning på pumptrackbanan. För de intresserade fanns det möjlighet att testa själv. Gästerna bjöd även på lite tips och trix.

Aktivitetsparken ligger vid Båghallen och innehåller en skateboardramp, en pumptrackbana, ett teqballbord och ett utegym med fyra olika redskap.

Välkommen att testa! Men glöm inte hjälmen!

Aktivitetsparken i Svalöv är den första av totalt tre aktivitetsparker som ska byggas i kommunen. Snart kommer turen till Kågeröd och Teckomatorp. Totalt satsar kommunen ungefär tre miljoner kronor på aktivitetsparkerna för kommunens ungdomar.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun