Svalövs kommun

Söderåsen lyfter!

Sedan LEADER-Projekt Destination Söderåsens start 2018 har vi gemensamt arbetat fram visionen "Söderåsen en nära vildmark, plats för dramatik och stillhet".

Skriv alternativtext här...

Nu kan vi med glädje lansera en hemsida i sin första version. Hemsidan är en del av vår moderna marknadsföringsplattform där alla kan vara med!

- Det känns otroligt spännande och kul att vi nu går in i nästa fas med att skapa en hållbar självmarknadsförande Destination, där samverkan är och kommer vara vår framgångsfaktor, säger projektledare Fredrik Kocon. Genom att skapa en marknadsföringsplattform där alla kan vara med så kommer vi kunna attrahera rätt målgrupp vid rätt tillfälle och både stärka destinationen och dess verksamheter.

Vill du veta mer hur du gör för att vara med och påverka så gå in på www.soderasen.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. / Om - och ta en titt på videolänken som även finns här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

LEADER-projekt Destination Söderåsen är ett samarbete mellan kommunerna Bjuv, Klippan, Svalöv och Åstorp samt Söderåsens nationalpark.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun