Svalövs kommun

Bra uppslutning när det var dags för LSS personal att vaccinera sig

I går var det dags för personalen inom LSS att vaccinera sig mot covid-19. Monica Ingves, verksamhetschef inom LSS, ville gärna uppmärksamma tillfället på ett positivt och smittsäkert sätt.

Skriv alternativtext här...

På bilden syns från vänster i bild: Monica Ingves, verksamhetschef LSS, delar ut uppmuntrande kexchoklad till Margareta Lindgren och Jörgen Jannesson, båda anställda inom LSS i Svalövs kommun.

Hon valde att göra det genom att dela ut kexchoklad med små hjärtan på till alla som vaccinerade sig. Chokladen delades givetvis ut på behörigt avstånd med hjälp av en griptång.

– Totalt var det 33 personer som vaccinerades. Intresset för att vaccinera sig har varit mycket stort inom LSS. På ett boende var det 100 procent av personalen som valde att vaccinera sig. Endast ett fåtal har valt att inte göra det, berättar Monica Ingves.

– Det är viktigt att ta emot vaccin så att vi får stopp på smittspridningen i samhället och kan skydda de känsliga brukarna inom LSS från smitta, säger Margareta Lindgren och Jörgen Jannesson, som båda jobbar inom LSS i Svalövs kommun.

Margareta hoppas också att det blir möjligt att träffa sina närstående, som är i riskgruppen, under mer normala former, efter vaccineringen.

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun