Svalövs kommun

Kultursommarkortet & Rampljus!

Med kultursommarkortet kan du fram till och med augusti månad ut ta del av kulturfrihet och rabatter i nordvästra Skåne. För bara 300 kronor får du uppleva massor med trevliga kulturupplevelser.

Skriv alternativtext här...

Få sommaren laddad med med ett nästintill oändligt antal utflykter, berättelser, romantiska dejter, barfotaspring, egentid, tidsresor, glass, gemenskap, skådespel, skratt och mycket annat på temat kultur och konst, historia och natur.

kulturkortet.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om vad som gäller med sommarens bästa kort.

Köp kultursommarkortet
Kultursommarkorten kan du köpa online Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller så köper du det när du besöker turistinformation i Röstånga! Öppnas i nytt fönster.

Rampljus - en programserie i tio avsnitt
Häng med på utflykt i nordvästra Skåne med den webbaserade programserien Rampljus.

I tio avsnitt får vi följa med programledarna Sasha Becker och Nils Dernevik, som till vardags arbetar på Helsingborgs stadsteater, när de besöker sommarens hetaste besöksmål för dig som har Kultursommarkortet.

Läs mer om Rampljus Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och följ gärna avsnitten via YouTube Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad:

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun