8 december 2021 kl. 18.00-00.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Författarbesök: Lisa Ising

Svalövs bibliotek får besök av Lisa Ising, aktuell med boken Blomsterbönder, som nominerats till årets trädgårdsbok 2021!

När: onsdag 8 december, kl. 18
Var: Svalövs bibliotek
OBS! Föranmälan. Gratis biljetter hämtas (eller bokas) i förväg på Svalövs bibliotek

Lisa Ising är författare och journalist och skriver i Blomsterbönder om hållbara snittblomsodlingar, en växande trend i både USA och Europa. Med fotografen Lena Koller gjorde Lisa en roadtrip över hela Sverige för att besöka en mängd snittblomsodlare, både rutinerade och nyetablerade, utbildade och självlärda. Från Smygehuk i söder till Västerbotten i norr. Blomsterodlingarna har blivit populära besöksmål och gynnar både den biologiska mångfalden, insekterna och landsbygdsutvecklingen. Och så blir det ju underbara buketter!

OBS! Föranmälan. Gratis biljetter hämtas (eller bokas) i förväg på Svalövs bibliotek.

Varmt välkomna!