30 november 2021 kl. 14.30-15.30  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Informationsträff - vad är en god man?

Vad är en god man? Jag skulle gärna vilja bli god man, men hur går jag tillväga? Jag är i behov av en god man, hur får jag det? Missa inte överförmyndarens informationsträff där alla frågor kring godmanskap rätas ut!

Under en timme kommer överförmyndarhandläggare att berätta om vad en god man kan hjälpa till med, hur man gör för att få en god man och vad som krävs för att bli god man. Efter informationen kan du ställa frågor och mingla med överförmyndaren. Det bjuds också på fika i form av kaffe/te och kaka.

Anmälan: till overformyndare@svalov.se. Ange i anmälan önskemål om specialkost eller om du föredrar att medverka på distans. Givetvis går det bra att anmäla och ta med en intresserad god vän eller släkting. Kan du inte komma den aktuella dagen men är ändå intresserad av information kan du höra av dig via samma e-post som ovan. Det går också bra att ringa överförmyndarkansliet under våra telefontider så ska vi hjälpa dig!

När: tisdagen 30 november kl.14.30-15.30
Var: kommunhuset, fullmäktigesalen,Herrevadsgatan 10, Svalöv