12 september 2022 kl. 19.00-00.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Svalövs Filmstudio

"First cow"

När: måndag 12 september kl 19
Var: Kulturhuset i Svalöv
Biljetter: 300 kronor (student 200 kronor) för 7 filmer
Kontakt: Bo Gertsson 0703 49 68 57
Info: Svalövs Filmstudio (wordpress.com) Länk till annan webbplats.

Den tystlåtne men skicklige kocken Cookie har tagit sig västerut till Oregon i sällskap med några skräniga pälsjägare. Han avviker från gruppen efter mötet med King Lu, som även han är på jakt efter lyckan. Tillsammans öppnar de en liten affärsverksamhet, den är framgångsrik men medför komplikationer.

En tidlös berättelse om intima vänskapsband i det unga USA.

Reichardt, USA, 2019, 122 min

Svalövs Filmstudio ingår i Sveriges Förenade Filmstudios (SFF) som är en fristående ideell organisation. För att kunna se filmerna behöver du vara medlem i Svalövs filmstudio, det säljs inga enskilda biljetter.