30 januari 2023 kl. 19.00-21.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

"Belfast"

Svalövs Filmstudio

När: måndag 30 januari kl 19
Var: Kulturhuset i Svalöv
Biljetter: 300 kronor (student 200 kronor) för 7 filmer
Kontakt: Bo Gertsson 0703 49 68 57
Info: Svalövs Filmstudio (wordpress.com) Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

I händelsernas centrum står Buddy, en ung pojke som närmar sig tonåren. Buddys liv är fyllt av familjekärlek, lekfullhet och blomstrande romantik. Men då hans hemstad drabbas av allt större oroligheter, står hans familj inför ett viktigt val. Ska de hoppas på att konflikten kommer att gå över eller ska de lämna allt de känner till bakom sig, för ett nytt liv? I "Belfast" kommer Kenneth Branaghs samlade färdigheter som filmskapare till sin rätt. Judi Dench och Ciarán Hinds är fantatiskt mysiga dragplåster i rollerna som Buddys farföräldrar.

Branagh, UK, 2021, 97 min

Svalövs Filmstudio ingår i Sveriges Förenade Filmstudios (SFF) som är en fristående ideell organisation. För att kunna se filmerna behöver du vara medlem i Svalövs filmstudio, det säljs inga enskilda biljetter.