16 januari 2023 kl. 19.00-21.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

"Bränn alla mina brev"

Svalövs Filmstudio

När: måndag 16 januari kl 19
Var: Kulturhuset i Svalöv
Biljetter: 300 kronor (student 200 kronor) för 7 filmer
Kontakt: Bo Gertsson 0703 49 68 57
Info: Svalövs Filmstudio (wordpress.com) Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Alex Schulmans självbiografiska roman fick starkt genomslag när den publicerades 2018. I "Bränn alla mina brev" följer vi Karin och Sven Stolpe, och den korta affär Karin hade med Olof Lagercrantz i början av 1930-talet, vilken skapade svallvågor över årtionden. Otrohet och nedärvd vrede i kulturelit-miljö. Filmatiseringen är välformulerad dramatik med fint skådespeleri. Det är ett saftigt triangeldrama som kombinerer släktforskande detektivarbete med partiell kostymfilmsskrud.

Runge, SVERIGE 2022, 120 min

Svalövs Filmstudio ingår i Sveriges Förenade Filmstudios (SFF) som är en fristående ideell organisation. För att kunna se filmerna behöver du vara medlem i Svalövs filmstudio, det säljs inga enskilda biljetter.