16 maj 2022 kl. 19.00-21.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Svalövs Filmstudio

"En runda till"

När: måndag 16 maj kl 19
Var: Kulturhuset i Svalöv
Biljetter: 300 kronor (student 200 kronor) för 7 filmer
Kontakt: Bo Gertsson 0703 49 68 57
Info: Svalövs Filmstudio (wordpress.com) Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Filmstudiosäsongen avslutas med den danska filmen om fyra vänner som ser till att de ständigt är lite småfulla eftersom de har hört att människan egentligen är född med en alkoholbrist. Mads Mikkelsen spelar nykter, salongsberusad och full, hela tiden i centrum av filmen.

Svalövs Filmstudio ingår i Sveriges Förenade Filmstudios (SFF) som är en fristående ideell organisation. För att kunna se filmerna behöver du vara medlem i Svalövs filmstudio, det säljs inga enskilda biljetter.