1 juli 2022 till 31 juli 2022 kl. 00.00-00.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Fotoutställning med Söderåsen Konst

Söderåsen Konst, som drivs av Erik & Marie har som sin mission att fånga Söderåsens energi och sprida den vidare.

När: 1-31 juli under turistinformationens öppettider Öppnas i nytt fönster.
Var: Röstånga turistinformation

Visste du att det är vetenskapligt bevisat att skogen har läkande effekter på människors fysiska och psykiska hälsa? Naturen hjälper oss att motstå mental utmattning, förbättrar vårt humör, minskar stress och stärker immunförsvaret. Genom betraktelse av harmoniska naturbilder kan man också ta del av de positiva effekterna.

Söderåsen Konst, som drivs av Erik & Marie, har förstått detta och de har en mission: att fånga Söderåsens energi och sprida den vidare till just dig! Erik står för fotograferandet, han är en självlärd naturfotograf och har sitt själshem på Söderåsen. Under årens lopp har Erik förstått att naturen kommunicerar med honom, ofta i form av korpen som är hans själsdjur. Han har en förmåga att känna av Söderåsens energipunkter och kapslar in dessa energier i sina bilder.

Välkommen till Röstånga turistinformation under juli månad för att ta del av deras vision av Söderåsen!

Söderåsen Konst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.