8 juli 2022 kl. 10.00-12.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Animera en film

Hemkodat

När: fredag 8 juli, kl 10-12
Var: Svalövs bibliotek
Ålder: 7-12 år
Ingen kostnad

Du kanske har använt en padda till att spela spel eller kolla på film, men i Hemkodats workshop får du lära dig använda den på ett skapade och kreativt sätt. Med hjälp av rekvisita (oftast lego) och surfplattor animerar vi egna kortfilmer med
stop-motion metoden. Deltagarna får testa att utifrån en egen berättelse rita bildmanus och sedan bygga upp scener till sin film. Sedan är det dags att ta massor med bilder som till sist sätts ihop till en film. Såklart går det också att lägga till ljud! Du behöver inga förkunskaper för att delta och det finns paddor att låna av biblioteket.

OBS! Begränsat antal platser. Anmälan: biblioteket@svalov.se och skriv "Hemkodat" i ämnesraden på ditt mail. Du kan också anmäla dig på 0418-47 51 30
Arrangör: Svalövs bibliotek