6 februari 2023 kl. 17.00-18.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Bokcirkel med författarbesök

Med Mari Åbergs debutbok Och kvar stor en röd resväska.

När: måndag 6 februari kl 17-18:15
Var: Teckomatorps bibliotek
Arrangör: Teckomatorps bibliotek
Fri entré

Årets första bokcirkel kör i gång den 6 februari på Teckomatorps bibliotek. Då ska vi ha läst författaren Mari Åbergs debutbok Och kvar stor en röd resväska. Mari Åberg gästar oss dessutom för att berätta om sitt författarskap och boken.

Och kvar stod en röd resväska är den första boken i en trilogi som utspelar sig under mellankrigstiden, andra världskriget och åren därefter. Efterföljande böcker är Löftet och Vi som älskade och hatade så. De är till viss del verklighetsbaserade och handlar om Hanna, från att hon är en ung flicka 1933 och framåt. Böckerna finns också som ljudböcker och Och kvar stor en röd resväska kom i final till Stora Ljudbokspriset 2017.

Kl.17 pratar vi om boken och kl.17.30 kommer Mari Åberg.

Alla välkomna!

För mer info kontakta Carolina Thelin: carolina.thelin@svalov.se eller Teckomatorps bibliotek: 0418 - 47 51 43 under bibliotekets öppettider.