15 juli 2023 till 16 juli 2023 kl. 09.00-12.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Klåveröds backyard

Klåveröds SK bjuder in till att springa backyard i Klåveröds strövområde.

När: 15 juli kl. 09.00 - 16 juli kl.12.00 (första starten på lördag kl.09.00)
Var: Klåveröd Ett, 1716 Klåveröd.
Arrangör: Klåveröds Skidklubb

Vad är backyard?
Det är ett lopp som alla kan deltaga i oavsett träningsnivå och löpningserfarenhet. Vi spinger en varvbana som är 6,7 km. Vid varje hel timme är det gemensam start och alla deltagare som vill fortsätta loppet måste då ha gått i mål på senaste varvet och befinna sig på startlinjen för ny start. Det är inte tillåtet att hoppa över ett varv. Den som inte hinner runt hela banan eller inte befinner sig på startlinjen när det är dags för nästa start avslutar loppet och får ett resultat. Stanna gärna kvar och heja på löparna, häng med funktionärerna och hönsen vid startområdet.

Läs mer om evenemanget och hur du anmäler dig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..