29 juni 2023 kl. 14.00-15.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Min bullriga familj

Blåskalas med klezmer- och balkansväng!

När: torsdag 29 juni kl 14-14:45
Var: gräsmattan utanför Svalövs bibliotek om vädret tillåter
Arrangör: Svalövs bibliotek
För barn från 5 år.
Fri entré, ingen föranmälan

En föreställning om att vara olika tillsammans, om att höra ihop och att samtidigt vilja gå sin egen väg. Hur gör man för att komma överens? Finns mina vänner kvar fast jag vill vara själv en stund?

Klezmermusiken i föreställningen mixas med romsk musik från östeuropa och svensk folkmusik i en festlig blandning. Blåsinstrumenten tillsammans med slagverket och sången skapar musik som det är svårt att sitta still till. Festen kan börja!

Folkdivizjon är ett Malmöbaserat klezmerband som grundades 2018. De har spelat runtom i Sverige på bland annat Malmöfestivalen, Talang samt på ett flertal andra fester, bröllop och galor. Med influenser från traditionell judisk musik och balkanmusik, spelar bandet allt från ösiga danslåtar till vackra ballader.

I samarbete med Musik i Syd.

Välkomna!