21 juni 2023 kl. 10.00-11.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Näcken - Svalöv

Promenadteater med Teater Carpa

När: onsdag 21 juni kl 10-11 OBS! Samling kl 9.50
Var: vid lekplatsen Stora Lekan, Standgatan 7 i Svalöv
Arrangör: Svalövs bibliotek
För barn från 6 år.
Fri entré
Om fritids vill anmäla en grupp: kontakta Lin Hyttfors via e-post: lin.hyttfors@svalov.se

När Julia anländer till kollot ser hon fram emot en spännande och äventyrlig sommar med nya vänner. Men när ett harmlös vattenkrig leder till att ett barn försvinner inser Julia snart att kollot inte är så oskyldigt som hon först trott. Ett farligt och ondskefullt väsen lurar i vattnet och hotar att förvandla deras sommar till en mardröm…

Näcken är en föreställning i promenadform om att övervinna sina rädslor och att ta ansvar. Här möts fantasi med folksägen. Ett sista äventyr med gänget innan barnasinnet börjar bli vuxet. Läs mer om Teater Carpa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Hela föreställningen spelas utomhus, så kom ihåg: kläder efter väder! Föreställningen varar ca 60 min.

Välkomna!