6 augusti 2023 kl. 20.00-21.30  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Sommarsöndag på Fridhem med Solala

Vokaltrion Solala uppträder på Fridhems sommarsöndag.

När: söndag 6 augusti kl. 20.00
Var: Fridhems folkhögskola, Svalöv
Entré: gratis

En vinterkväll 2012 träffades tre vänner hemma i ett trångt och stökigt kök i Göteborg. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Nu, tio år, miljoner visningar och hundratals konserter senare, är de Sveriges största vokalakt. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

Fridhemsbaren öppnar kl. 18.00 om man vill äta innan föreställningen.
Fridhemsbaren Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kom och njut av både mat, dryck, musik och trevligt sällskap!

Välkommen!