13 augusti 2023 kl. 19.30-21.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Jubileumskonsert med vokaltrion Solala

Vokaltrion Solala uppträder på Fridhems folkhögskola.

När: söndag 13 augusti kl. 19.30
Var: Fridhems folkhögskola, Svalöv
Entré: gratis

Som en del av Fridhems folkhögskolas 150-årsjubileum bjuder vi in allmänheten till konsert med vokaltrion Solala! Gruppen har besökt skolan ett antal gånger tidigare och varje gång har det blivit total succé! Därför vill vi givetvis förgylla vårt stundande jubileum med dessa skönsjungande gossar och skapa en magisk och minnesvärd kväll för er, kära publik!

En vinterkväll 2012 träffades tre vänner hemma i ett trångt och stökigt kök i Göteborg. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Nu, tio år, miljoner visningar och hundratals konserter senare, är de Sveriges största vokalakt. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

Välkommen!