17 september 2023 kl. 16.00-17.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Säsongspresentation Malmö Opera

Häng med när operasångaren Fredrik Hagerberg, cellisten John Löfgren och pianisten Rebecka Elsgard skvallrar om allt som är värt att veta om vår kommande säsong.

När: 17 september kl. 16.00
Var: Folkets Hus, Svalöv
Entré: 100 kronor, 80 kr med Scenpass, 50 kr för studerande. Biljetter köpes hos Svalövs Riksteaterförening.
Arrangör: Svalövs Riksteaterföreningen i samarbete med Malmö Opera

Tillsammans ger trion sig ut i Skåne för att presentera säsongen 2023/24 med en underhållande och informativ föreställning i musikteaterkonstens tecken. Fredrik, John och Rebecka tar med publiken på en teatralisk, musikalisk och magisk resa genom de olika föreställningarna som Malmö Opera sätter upp nästa säsong.

Med sång, musik och berättelser guidar de publiken genom opera, musikal och orkesterverk. Välkända klassiker blandas med nytt och experimentellt i en säsong som har något för alla smaker och alla åldrar.

Fredrik Hagerberg är en av våra masterstudenter på Malmö Opera Academy. Han har bland annat sjungit Tamino i Trollflöjten i Umeå och medverkat i den nyskrivna operan Tinget i Dalby tingshus.

John Löfgren är cellist i Malmö operaorkester. Han är också utbildad sångare och har bland annat jobbat i Malmö Operakör och Kammaropera Syd. Våren 2023 gör han rollen som Brander i Malmö Operas turnéföreställning Marguerite.

Rebecka Elsgard är operasångerska och pianist. Hon är utbildad vid Operahögskolan i Stockholm. Säsongen 2022/2023 sjunger hon rollen som Clotilde i Folkoperans uppsättning av Norma, och i Malmö Operas turnéföreställning Marguerite medverkar hon i rollen som Frosch och kapellmästare.

Svalövs Riksteaterförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.