12 mars 2024 kl. 17.00-18.30  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Träff för Smarta Orter - Kågeröd

Vi söker dig som vill utveckla Kågeröd som plats. Kanske är du aktiv i det lokala förenings- eller näringslivet? Eller så är du en engagerad invånare som har idéer på utveckling.

När: 12 mars 17.00-18:30
Var: Kågerödslund
Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nu bjuder vi in till en första träff för att se hur vi tillsammans kan stärka förutsättningarna att leva, bo och verka i Kågeröd. Vi bjuder på mackor och fika!

Träffen är en del av arbetet med Smarta Orter som är ett nytt initiativ för att stärka lokal samverkan mellan föreningsliv, företagare och kommunen. Under träffen kommer vi att samtala om framtidsvisioner för utveckling av orten, vilken relation vi har till orten och varför vi vill verka här.

Tillsammans kommer vi att identifiera möjligheter och hinder för samverkan och utveckling av bygden. Vi kommer även att presentera nytt kommunikationsmaterial och en ny digital plattform som har tagits fram i syfte att stärka förutsättningar för att samverka och utveckla bygden.

Vad är Smarta Orter?

Smarta Orter är ett nytt initiativ för att stärka samverkan mellan föreningsliv, företagare och kommunen, finansierat genom LEADER. Syftet är att skapa fysiska och digitala samverkansplattformar i varje tätort för att samla kommun, näringsliv och föreningsliv, med det övergripande målet att öka attraktiviteten för att leva, bo och verka i kommunens alla delar.

Genom att även koppla på centrumutveckling i tätorterna med avstamp i kommunens översiktsplan tas ett helhetsgrepp på tätorternas utveckling och framtid. Svalövs kommun vill också utforska möjligheten att tillsammans med näringslivet och föreningar ta fram en gemensam digital plattform för kommunikation, utbyte av tjänster, kompetens och talang.