7 juli 2024 kl. 18.00-23.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Sommarsöndag på Fridhem - Man vänjer sig

"Man vänjer sig” är en livsbejakande sångföreställning om att vara människa i allmänhet och man i synnerhet, om liv och kärlek, om sorg och relationer, om män och mänsklighet.

När: 7 juli kl.18.00-23.00 (föreställningen börjar kl. 20.00)
Var: Fridhems folkhögskola, Svalöv
Entré: gratis

Medverkande är spelmannen Claes Nilsson och komikern Martin Svensson, som när de började spela och sjunga ihop upptäckte att båda är förtjusta i tänkvärda, melankoliska och mångfacetterade sånger, vilket mynnat ut i en sångföreställning med både egna låtar och personliga tolkningar av andras sånger.
Med glimten i ögat blir det allvarsamma betraktelser om det där märkliga vi kallar livet. Och ett och annat skratt utlovas också. Vad har vi för förebilder? Hur förhåller en man sig till andra män? Får man vara rädd? Måste man vara i en relation? Och vänjer man sig någonsin?

I sommar bjuder Fridhem in till hela sju söndagskonserter, fler än någonsin! Kom som du är, ta med en vän! Mat och dryck betalar du för, resten bjuder vi på! Du hittar hela programmet under Fridhemsbaren! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kom och njut av både mat, dryck, musik och trevligt sällskap!

Välkommen!