30 juni 2024 kl. 18.00-23.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Sommarsöndag på Fridhem med Nic Schröder

Nic Schröder uppträder tillsammans med Blåset från Kattegatt på Fridhems sommarsöndag.

När: 30 juni kl.18.00-23.00 (konserten börjar kl. 20.00)
Var: Fridhems folkhögskola, Svalöv
Entré: gratis

Skånskdansk rock'n'roll med fullt blås! Schröder har de senaste åren flitigt tolkat både Kim Larsen och Kal P Dal på rockscener och i musikaler. Nu slår han följe med den otämjbara tiomanna blåsorkestern Blåset från Kattegatt!

I sommar bjuder Fridhem in till hela sju söndagskonserter, fler än någonsin! Kom som du är, ta med en vän! Mat och dryck betalar du för, resten bjuder vi på! Du hittar hela programmet under Fridhemsbaren! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kom och njut av både mat, dryck, musik och trevligt sällskap!

Välkommen!