11 augusti 2024 kl. 18.00-23.00

Sommarsöndag på Fridhem med Solala

Vokaltrion Solala uppträder på Fridhems sommarsöndag. Detta blir tredje sommaren som de kommer till Fridhem!

När: 11 augusti kl.18.00-23.00 (föreställningen börjar kl. 20.00)
Var: Fridhems folkhögskola, Svalöv
Entré: gratis

Solala har beskrivits som en vokal power-trio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade instrument skrivit om boken om hur sång i grupp ska låta. Gruppen, som startade 2012, nådde uppmärksamhet genom sina videor på Youtube och Facebook, och har genom åren blivit en självklar det av den svenska musikvärlden, från minsta kök till de största scenerna.

I sommar bjuder Fridhem in till hela sju söndagskonserter, fler än någonsin! Kom som du är, ta med en vän! Mat och dryck betalar du för, resten bjuder vi på! Du hittar hela programmet under Fridhemsbaren! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kom och njut av både mat, dryck, musik och trevligt sällskap!

Välkommen!