kalenderdatum

Tusen Trädgårdar

Söderåsen i vinterskrud

Tusen Trädgårdar
Imorgon, söndagen den 3 juli, öppnas flera privata trädgårdar upp för allmänheten som en del av Sveriges största trädgårdsvisning Tusen Trädgårdar. Kultivera ditt trädgårds- och odlingsintresse på följande platser i Svalövs kommun:

Boäng 771, Röstånga
En större trädgård på landet med många ovanligare träd, buskar och perenner samt en stor köksträdgård fylld med blommor och grönsaker i spännande kombinationer. Här finns också växthus och vinterträdgård. Läs mer på: https://svensktradgard.se/besokstradgardar/boang/ Länk till annan webbplats.

Herrevadsgatan 21, Svalöv
En hundraårig trädgård där gammalt möter nytt genom material som betong, bambu och corten. Rabatter och träd blandas med sitt- och viloplatser, utekök, spatunna och trädgårdsland.
Läs mer på: https://svensktradgard.se/besokstradgardar/mygardenandhous-nr21/ Länk till annan webbplats.

Kamrervägen, Billeberga
Husen på Kamrervägen 3, 4 och 6 byggdes på 1920-talet och har idag stora uppväxta trädgårdar med häckar, fruktträd, bärbuskar, buxbom, prydnadsbuskar, blommor, rosor och trädgårdsland. Här öppnas också en liten konstutställning för dagen med verk av Ulf Gyllenspetz (akryl) och Elna Svensson (keramik).
Läs mer på: https://svensktradgard.se/besokstradgardar/kamrervagen-billeberga/ Länk till annan webbplats.

Besök gärna Riksförbundet Svensk trädgård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

tillbakaknapp
Svalövs kommuns logotyp

God juli önskar Svalövs kommun!