kalenderdatum

Lilla Krogen Band + Efia Abu

Lilla Krogen Band spelar på Stationen i Röstånga

Idag (lördag den 9/7) fortsätter festivalsommaren och det gör den genom att Lilla krogen band och Efia Abu uppträder på Stationen i Röstånga.

Missa inte chansen att ta del av fantastisk musikunderhållning i bästa miljö. På utomhusscenen vid Stationen i Röstånga kommer idag det mycket uppskattade Boråsbandet “Lilla Krogen Band” som alltid bjuder upp till en god stämning och sköna låtar. Jonas Mortensen som är frontfigur och sångare i bandet har tidigare sagt att hans musik ska skildra baksidan av ett medelklassliv och att texterna i hans sånger handlar om personer i hans närhet och i relation till Lilla Krogen i Borås.

Lilla Krogen Band på Spotify Länk till annan webbplats.

Med på scen finns också den skönsjungande reggaeartisten Efia Abu från Malmö som med varma och drömmande texter alltid lyckats skapa en gungande atmosfär. Efia med rötter från Ghana bjuder på avskalad Reggae/Soul som också präglas av personliga texter. Elfia vill med sin musik inspirera människor till att släppa garden och lyssna till sitt hjärta.

Efia Abu på Instagram Länk till annan webbplats.

Så om du vill uppleva en fantastisk kväll med bra musik, god mat och trevligt sällskap så gör du rätt i att bege dig till Stationen i Röstånga ikväll.

När: Lördag 9 juli, Kl: 19:00
Var: Bangårdsgatan 1, Röstånga
Fri entré

Arrangör: KF Akustik i samarbete med Stationen, Röstånga och Svalövs Kommun

tillbakaknapp
Svalövs kommuns logotyp

God juli önskar Svalövs kommun!