Svalövs kommun

Företagsfrukost

Temat för dagens företagsfrukost var "ur Svalövs mylla till omskriven företagsledare".
Skriv alternativtext här...
Företagsfrukosten började som vanligt med mingel med kaffe och smörgås i fullmäktigesalen i kommunhuset. Kommunstyrelsens ordförande Birgitta Jönsson (S) och näringslivs- och turistchef Leif Wennerberg hälsade alla välkomna och presenterade dagens program, vilket inleddes med kort information från några av kommunens lokala företagare.
 
Rävetofta orienteringsklubb var först ut med att marknadsföra klubbens "fotoorientering". Med hjälp av en karta med kontrollpunkter i form av foton är orienterarens uppdrag att matcha ihop kartans foton med platserna i verkligheten. Svalövs golfklubb tog därefter vid och informerade om klubbens verksamhet under första delen av 2012. Till exempel har en business club införts, där företag och deras anställda kan nätverka med varandra. Svalövs golfklubb satsar också på att få igång nya spelare. Kostnadsfri träningsverksamhet anordnas därför för både unga och vuxna. Sist ut i de lokala företagens informationsstund var Bo Karlsson från det svenska skogsbrukets forskningsinstitutet Skogforsk som kort berättade om företagets verksamhet.
Dagens huvudföreläsare var den före detta svalövsbon och gamla Linåkereleven Ingela Engman från Felestad Trading. Felestad Trading erbjuder sina kunder produkter där dessa förädlas och profileras med kundens varumärke och är idag ett av de ledande företagen inom bland annat presentreklam, profilkläder och offset- och screentryck. Med utnämningar som Årets företagare i Svalöv 2000, Årets promotionföretag i Sverige 2007 och Årets företagare i Kävlinge 2009 hade Ingela en hel del tips och råd att presentera:
 
Positivt tänkande!
Var glad!
Ge service utöver det vanliga!
Maxad tillgänglighet!
Visa dig!
Var generös!

Publicerad:

Sidansvarig: Gisela Christensson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun