Svalövs kommun

Årets sista företagsfrukost

Årets sista företagsfrukost avslutades med samma tema som årets första inleddes med, nämligen entreprenörskap och dagens huvudgäst var Roland Gummesson, en kreativ och idésprutande entreprenör.

Skriv alternativtext här...

Elvever från kulturskolan musicerade till frukostminglet.

Till det inledande frukostminglet bjöds det på musik och det var ungdomar från Kulturskolan som musicerade under ledning av Siri Sjöström. Efter frukosten hälsade Leif Wennerberg, Näringsliv- och turismchef, alla välkomna till dagens träff och därefter var det dags för dagens företagspresentationer.

Eva Wigren, Kom och landa.

Johnny Nilsson, Arox Office.

Först ut att presentera sig var Eva Wigren från Kom & Landa. Det Eva presenterade var konceptet ”Fitcamp”. Ett koncept som går ut på att man ska röra sig mer och effektivare, vilket medför en bättre hälsa och ett sundare och friskare liv. Så för att få friskare företagare och anställda uppmanade hon alla företagare att delta i konceptet.

Efter Eva var det dags för Johnny Nilsson från Arox Office att presentera sig, sitt företag och vad de har att erbjuda inom kontorsmateriel och företagsförnödenheter.

Dagens huvudföreläsare var Roland Gummesson. Roland är ursprungligen från Svalöv och är idag en kreativ och idésprutande entreprenör inom områden som fastigheter, restaurang, kaffe och investeringsbolag. Han berättade om sin resa som entreprenör och hur han startade upp Landskronas andra kafferosteri efter Carlos Zoéga, som 1881 startade sitt rosteri i Landskrona.

Roland Gummeson - dagens huvudföreläsare.

Datum för 2014-års företagsfrukostar:

12 ferbruari, 9 april, 4 juni, 20 augusti, 15 oktober och 10 december.​

Publicerad: 2014-03-03

Sidansvarig: Gisela Christensson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun