Artikeln publicerades 10 februari 2022

Årets Företagare och Årets Unga Företagare 2020

På bilden syns från vänster: Tjoffe Nilsson, vice ordförande i Företagarna Landskrona-Svalöv, Göran Larsson från Söderåsens Värmeteknik AB, Jakob Dahlström och Nils Hugo Lindström från Wermö Mark & Trädgårdsanläggning AB och Teddy Nilsson (SD), kommunstyrelsens ordförande.

I dag var det äntligen dags att uppmärksamma Årets Företagare och Årets Unga Företagare 2020 på plats i Svalöv.

Det blev en lite annorlunda och något försenad ceremoni på grund av corona. Årets Företagare och Årets Unga Företagare från Svalövs kommun uppmärksammades en första gång redan i somras, då i Landskrona tillsammans med deras pristagare. Nu var det dags att få uppskattning även på hemmaplan.

Tjoffe Nilsson, vice ordförande i Företagarna Landskrona-Svalöv, och Teddy Nilsson (SD), kommunstyrelsens ordförande, gratulerade pristagarna och överlämnade blombuketter och lokalt tillverkad keramik från Bente Brosböl Hansen.

Årets företagare 2020 blev Göran Larsson på Söderåsens Värmeteknik AB. Utmärkelsen tilldelades med följande motivering:

Göran Larsson har med kunskap och lyhördhet byggt upp företaget som är är auktoriserat och certifierat för mantelrörsskarvning av fjärrvärmerör som sin specialitet. Göran Larsson och har varit en god förebild för företagare sedan 2004!

Årets Unga Företagare 2020 blev Nils Hugo Lindström och Jakob Dahlström på Wermö Mark & Trädgårdsanläggning AB! Utmärkelsen tilldelades med följande motivering:

Nils-Hugo Lindström och Jakob Dahlström har med kunskap och idélösningar byggt upp sitt företag Wermö Mark & Trädgårdsanläggning AB till ett ungt framgångsrikt företag. De visar glädje i sitt arbete, har bra kommunikation och kundrelationer. De visar god kompetens inom trädgårdsanläggning och entreprenad så att kunderna känner sig trygga och nöjda.

Stort grattis till utmärkelserna!