Artikeln publicerades 18 maj 2022

Ny utbildningschef på plats i Svalövs kommun

Åke Svensson utsedd till ny utbildningschef. En tillförordnad tjänst som sträcker sig året ut.

Åke kommer senast från Perstorp kommun där han också verkade som utbildningschef. Under de nio år Åke arbetade i Perstorp uppskattade han att arbeta med utvecklingsfrågor där pedagogiskt ledarskap stod i fokus.

– Jag ser fram emot att lära känna mina nya medarbetare, säger Åke Svensson. Det ska bli riktigt kul. Nu är detta min första dag och det är många intryck, jag slås av hur vänliga alla är. Jag känner mig väldigt välkommen.

– Att vi lyckades landa Åke till tjänsten som tf. utvecklingschef känns riktigt bra, säger Stefan Larsson, kommunchef. Vi har haft väldig tur att processen gick så fort. I Åke har vi fått en väldigt erfaren utbildningschef.