Artikeln publicerades 6 juli 2022

Var med och invig Veteväggen!

John och Rikard från Streetcorner har besökt kommunen och bott i de olika byarna under en vecka! Flera hundra har bidragit med inspiration, foton och idéer till motivet och på fredag är väggen färdig! Kom och invig den största väggmålningen i byarnas historia klockan 16:00 nu på fredag, precis vid Svalövs station!

Ett mer färgglatt Svalöv. Låter det intressant? Var med och måla största väggen i Svalövs historia. Nu på fredag drar det igång och projektet pågår under två veckor. Tanken är att skapa något tillsammans som knyter samman våra tätorter. Måla, fika eller bara häng!

Välkomna!

Tider och schema

Fredag 8/7, 14:00-16:30, var med och måla Veteväggen, fika och häng.
Lördag 9/7, 14:00-16:30, var med och måla Veteväggen, fika och häng.
Söndag 10/7, 14:00-16:30, var med och måla Veteväggen, fika och häng.
Tisdag 12/7, 14:00-16:30, var med och måla Veteväggen, fika och häng.
Onsdag 13/7, 14:00-16:30, var med och måla Veteväggen, fika och häng.
Fredag 15/7, 16:00-17:00, invigning, ni som vill uppträda, skriv innan på @streetcorner.se. Länk till annan webbplats. eller prata med John vid Veteväggen under veckan.

Veteväggen drivs i samarbete med organisationen Streetcorner som beskriver sig själva så här:

Streetcorner är en ideell förening med medlemmar i alla åldrar. Vi är muralmålare, bildpedagoger, socionomer, filmskapare m fl. Vår kärnverksamhet är kollektivt medskapande muralmålning där vi genomför monumentalmålning tillsammans med ungdomar/boende/medborgare m fl.

Tillsammans både arrangerar vi och utför projekt samt utvecklar egna metoder för gestaltad livsmiljö och kollektivt skapande och ägande. Vi är vana att samarbeta både lokalt och internationellt för att öka samverkan med konsten som verktyg.