Artikeln publicerades 25 november 2022

Dags att nominera till 2022 års byggnadsvårdpremie

Nu är det dags att nominera lämpliga kandidater. Lämna din nominering till kommunen senast den 31 januari 2023.

Byggnadsvårdspremien delas ut som stöd, uppmuntran och erkänsla för värdefull insats inom byggnadsvårdens område. I detta fall avses byggnadsvård i en vid betydelse, så olika slag av byggnader kan komma ifråga och byggnadernas närmiljö spelar också in. Byggnadens ålder är oviktig, såväl gamla som nya och även nyproducerade. Priset består av en metallplatta med inskription och ett diplom. Mottagaren, fysisk eller juridisk person, ska vara bosatt eller ha verksamhet i Svalövs kommun eller ha annan särskild anknytning hit.

Man kan ansöka själv eller lämna förslag på mottagare. Skicka ansökan/förslag till:
Svalövs kommun, 268 80 Svalöv och märk kuvertet med "Byggnadsvårdspremium",
eller via epost: bygglov@svalov.se

Läs mer om vad som gäller och hur du gör för att ansöka eller lämna förslag Öppnas i nytt fönster..